Happymess

dinsdag 15 januari 2013

Londen, laatste deel

Hello :-)

Wat zijn de mensen in Londen toch aardig! Iedereen is zo behulpzaam als we weer eens reisadvies nodig hebben. Tja als er 1 of meerdere metrolijnen uitvallen dan snappen wij het niet meer. Een meneer op het metro station noemde ons "The Blondes" en heeft veel lol om ons gehad. Dankzij deze meneer en nog andere mensen uit Londen hebben we alle plekken gezien die we hadden gepland. Thx!

Dag 3:
Vandaag hangen we de toerist uit!
We zijn die ochtend begonnen in Notting Hill. Elke zaterdag is hier een markt met allerlei leuke, antieke en vintage spulletjes. Notting Hill is een leuke kleurrijke wijk, waar het op zaterdag gezellig druk is.

 

Wat een leuke straatjes! Doet me direct aan de film "Notting Hill" denken.

Hierna zijn we naar Camden Town gegaan. Camden Town is een "multiculture alternatieve vintage wijk" waar een geweldige sfeer hangt. In deze wijk vind je meerdere markten die gedeeltelijk overdekt zijn. Camden Market is dagelijks open en de kraampjes liggen verspreid in en om een complex van oude spoortunnels en boven het water van de 'Lock'. Je kunt hier van alles vinden: kleding, kunst, handwerk, meubels, muzikanten, enz. Ook kun je hier genieten van eten uit de hele wereld. Wij zijn die middag voor een heerlijke Mexicaanse burrito gegaan.

http://www.camdentown.co.uk/index.htm


                                        Amy Winehouse heeft veel opgetreden in deze buurt.

Na deze geweldige wijk zijn we verder gegaan en hebben we de touristische bezienswaardigheden bekeken: Buckingham Palace, Big Ben en Tower Brigde.
Dag 4:
Onze laatste dag in het mooie Londen. Die ochtend hebben we uitgeslapen en nog even heerlijk ontbeten. Daarna hebben we onze koffers ingepakt en was het tijd om richting het vliegveld te gaan. Onderweg hebben we nog even geshopt om ons laatste geld uit te geven aan een mooie tas en iets lekkers van de Body Shop. Je kunt toch moeilijk in huis komen met Engelse Ponden?


Zucht... Wat is Londen een mooie stad met lieve, aardige mensen! Klantvriendelijkheid? Zij geven daar het goede voorbeeld...

XOXO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!!!